Werkwijze

Een eerste consult

 

Afspraak maken

Zoals aangegeven kijken we tijdens een eerste consult altijd eerst naar uw klachten en symptomen. We stellen u meerdere vragen om het verloop van uw klachten te kunnen noteren.

Tijdens de VegaCheck plaatsen we elektroden op uw lichaam. Hiermee kunnen we een grafische uitdraai maken van de belangrijkste storingen in uw lichaam. We bepalen hiermee diverse factoren voor stress en uw energieniveau.

Eventueel doen we ook nog een VegaTest. Dit is een handmatige manier van diagnosticeren. We bepalen dan nog iets nauwkeuriger de stoornis. Ook testen we de medicatie. Na afloop bespreken we met u de uitkomsten en stellen we een behandeladvies op.

We verrichten daarnaast aanvullend lichamelijk onderzoek. Denk hierbij aan het meten van uw bloeddruk, het onderzoeken van uw hart of longen of een buikonderzoek. Indien nodig doen we ook nog laboratoriumonderzoek via bloed, urine of ontlasting.

Bij een tweede (en volgende) consult(en) bespreken we de resultaten en ervaringen van de behandeling. We doen dan ook weer een VegaCheck en een VegaTest.

Op deze manier kijken we naar de verbeteringen en kunnen we bepalen of er wijzigingen in het behandelprogramma nodig zijn of dat we de therapie op dezelfde wijze doorzetten.

Maak een afspraak voor een eerste consult.

Afspraak maken