Parasietenbehandeling

Elk lichaam komt in aanraking met parasieten. Parasieten zitten overal om ons heen: in ons voedsel, in de lucht, water, huisdieren, aarde etcetera.

Als het lichaam een normaal functionerend immuunsysteem heeft, is dat helemaal geen probleem. Het lichaam vernietigt in dat geval de parasieten en voert ze af. Als het lichaam dit niet zelf kan doen, kunnen er diverse klachten ontstaan. In onze kliniek kunnen we achterhalen of uw gezondheidsproblemen gerelateerd zijn aan parasieten.    

Afspraak maken

Welke klachten kunnen parasieten geven?

Parasieten zijn organismen die leven ten koste van een gastheer. Ze nestelen zich in onze lichaamscellen, vaak zonder dat we het door hebben. Wanneer het lichaam niet in staat is deze parasieten af te voeren, kunnen diverse gezondheidsklachten ontstaan.

Ons lichaam kan verzwakken door bijvoorbeeld ontbrekende voedingsstoffen of een ophoping van gifstoffen. Parasieten krijgen dan een goede bodem om sterker te worden.

Aandoeningen die door parasieten veroorzaakt kunnen worden zijn onder andere:

• Darminfecties
• Schimmelinfecties
• Huidproblemen
• Depressiviteit
• Vermoeidheid
• En nog vele andere klachten

Om parasieten te voorkomen of verwijderen raden wij een verandering van leefstijl aan, aangevuld met het systematisch ontgiften van het lichaam.

Wat is een parasietenbehandeling?

Allereerst stellen we vast om welke parasiet het gaat. Met behulp van de VegaTest kunnen we onderscheid maken tussen 71 verschillende parasieten.

Een parasietenbehandeling bestaat uit een systematische detox van het lichaam en het regelmatig reinigen van de darmen. Als die schoon zijn, hebben parasieten weinig tot geen voedingsstoffen waar ze van kunnen leven.

Ook een aanvulling van eventuele tekorten aan essentiële voedingsstoffen is belangrijk. Het lichaam kan dan beter functioneren en de parasieten bestrijden.

Kom langs in onze kliniek

Herkent u één van de genoemde klachten? Heeft u het vermoeden dat u parasieten heeft? Neem dan contact op met onze kliniek om een afspraak te maken.

Afspraak maken
Alle tarieven