Body Detox 

We staan dagelijks bloot aan vervuiling van lucht, ons voedsel en chemicaliën. Deze vervuiling kan de lichaamsweerstand onder druk zetten. De Body Detox methode ontdoet het lichaam van allerlei afvalstoffen zodat het zelfregulerend vermogen van het lichaam wordt hersteld. Hierdoor kunnen mentale en fysieke processen in het lichaam efficiënter plaatsvinden en wordt de kwaliteit van leven aanzienlijk verhoogd.

Afspraak maken

Hoe werkt het?

Bij de Body Detox plaatst u uw voeten in een speciaal voetbad dat een magnetisch veld opwekt. Door middel van elektrolyse slaan elektrisch geladen deeltjes neer op de huid.

Het creëren van een afwisselend positief en negatief magnetisch veld zorgt voor een zuigeffect (osmotisch effect). Afvalstoffen binden zich aan de ionen van de elektrolyse en worden zo afgevoerd. De prikkels van het elektromagnetisch veld gaan door het hele lichaam. Ze prikkelen en deblokkeren de organen en zo kan het energieniveau van de cellen herstellen.

Onder en op de voeten zitten veel reflexzones en meridiaanverbindingen waardoor de behandeling optimaal kan werken. Het ontgiften van uw lichaam gaat beter en makkelijker.

De kleur van het water verandert tijdens de behandeling. Dit komt door bepaalde stoffen uit het water die neerslaan, maar ook door de schadelijke stoffen en vrije radicalen (agressieve zuurstofmoleculen) die uit het lichaam vrijkomen. De verkleuring van het water kan ook veranderen naarmate u meer gereinigd bent. Een Body Detox behandeling duurt dertig minuten.

Resultaten

Een intensieve reiniging met Body Detox geeft u de mogelijkheid het evenwicht in uw leven terug te brengen en vitaal te blijven. De organen functioneren beter en het lichaam kan zichzelf beter en meer ontgiften (auto-detoxificatie). Dit bevordert ook een eventueel afslankproces. U kunt evenwicht in uw leven terug brengen, vitaal blijven en u voelt zich weer fit en energiek.

De behandeling is bovendien snel, doeltreffend en eenvoudig. Het bio-energetische veld van het lichaam wordt weer in evenwicht gebracht en het zelfregulerend vermogen wordt gestimuleerd. Vrije radicalen, die gezond weefsel aantasten en ziekten veroorzaken, worden afgevoerd. Door de Body Detox behandeling verdwijnt het gevoel dat uw lichaam niet op kan tegen alledaagse situaties en voelt u zich weer fit en energiek. Onderzoek wijst uit dat er acht tot tien behandelingen nodig zijn om het beste resultaat te boeken.

Body Detox wordt vaak samen met MRT gedaan om zo maximaal profijt te hebben van de detox behandelingen.

Wanneer kan het helpen?

De behandeling kan baat hebben bij patiënten die last hebben van:

  • Vermoeidheid
  • Lusteloosheid
  • Hoofdpijn
  • Eczeemklachten
  • Slechte doorbloeding van de huid

Ook bij de wens om gewicht te verliezen, kan deze behandeling ondersteuning bieden. Het voordeel van ontgiften (detoxen) en ontslakken tijdens het afslanken is dat u een beter evenwicht in uw lichaam heeft en zich energiek en fit blijft voelen.

Verhelp uw klachten of ondersteun uw wens om af te vallen met de Body Detox behandeling. Maak een afspraak in onze kliniek.

Afspraak maken
Alle tarieven

De reiniging met Body Detox is zeer intensief. De vaak sterke verkleuring van het water toont dit aan. Per patiënt verschilt de kleur van het water. Mogelijke kleuren zijn zwart, bruin, wit, rood, groen en geel.

Wij raden de behandeling af voor mensen met een epilepsie of een pacemaker, bij zwangerschap of patiënten die een orgaantransplantatie hebben gehad.